• Sănătatea și starea de bine îți asigură o viață lungă, spun respondenții.
  • Cum îți schimbi viața? 33% români vor perioade sabatice pe parcursul carierei.
  • 6 din 10 români spun că au nevoie de pauză de 5 luni de la locul de muncă pentru relaxare.

Cum îți schimbi viața? Un nou studiu arată că 7 din 10 români vor să adopte un stil de viață sănătos și să reducă stresul din viața lor.

Cum arată un stil de viață sănătos?

Sănătatea, starea de bine și un stil de viață sănătos sunt pentru români – cele mai importante criterii pentru o viață lungă! Cu toate acestea, 58% recunosc că le este greu să țină pasul cu ritmul dinamic al vieții de zi cu zi și să facă față stresului- care provine în mare parte din presiunea financiară. Banii sunt principala preocupare, de aceea 86% dintre ei spun că este foarte important să te dezvolti profesional și să cauți constant oportunități de a-ți crește veniturile, pentru a fi pregătit din punct de vedere financiar pentru bătrânețe.

Cum ar arăta viața perfectă? Aproape 6 din 10 români spun că o pauză de șase luni de la locul de muncă ar fi utilă macăr o dată în viață, pentru a se relaxa și încerca lucruri noi. În plus, pentru o viață mai lungă, 33% dintre respondenți consideră că modelul tradițional de viață, cel în care muncești cum ieși de pe băncile universității până la pensie, ar putea fi înlocuit cu un model alternativ în care există mai multe perioade sabatice pe parcursul carierei.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE

Citește și