• Casa Langdale Chase a devenit hotel în anul 1930.
  • În interiorul hotelului există un bar, o sală de lectură și o cramă.
  • Există 21 de camere în casa principală.

Dacă privești lacul Windermere îți dai seama cu ușurință de unde s-au inspirat cei mai mari scriitori din Marea Britanie, dar cum ar fi să îți faci și tu o vacanță acolo? Hotelul Langdale Chase de pe malul faimosului lac este locul perfect pentru o escapadă în care să te relaxezi.

Ce este spectaculos la acest hotel?

Inițial hotelul din ziua de azi a fost o simplă casă din anul 1890, ulterior în 1930 a devenit  hotel. În 2017 a fost cumpărat de o firmă care a avut nevoie de un an și de milioane de lire sterline să-l renoveze.

Dormitoarele sunt spațioase, confortabile și pline de accente personale, iar când ajungi la locație primești  prăjituri făcute individual pentru fiecare oaspete și un minibar cu bere și lapte proaspăt.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

În incinta hotelului există un bar în stil Art Deco, o sala de lectură, un restaurant, o cramă, o sală de cinema și o seră unde se servește ceaiul de după-amiază, sau un pahar de șampanie, depinde ce preferi.

Decorul este grandios și luxos, dar primitor și confortabil, iar priveliștea de la fereastra dormitorului îți arată toată frumusețea lacului. Există 21 de camere în casa principală și 8 camere în Lakehouse,  iar cele mai multe camere au baia în cameră.

Hotelul acceptă și câinii, iar animalele de companie se pot bucura de obiectivele turistice din Lake District și de terenurile extinse din zonă.

Citește și