• Michelin Guide a publicat lista celor mai bune restaurante.
  • Restaurantul HIDE a primit o stea Michelin.
  • Restaurantul The Fat Duck are 3 stele Michelin.

Dacă ai în plan să vizitezi Marea Britanie și nu știi unde să mănânci pentru o cină de neuitat, Michelin Guide a publicat lista celor mai bune restaurante.

Cum arată topul cele mai bune restaurante cu stele Michelin?

Restaurantul HIDE din Londra a primit anul acesta o stea Michelin. Bucătarul Ollie pregătește mâncare pe care nu o poți recrea acasă, dar și mâncare care respectă integritatea ingredientului. Acolo ești servit cu vinuri de top, îngrijite de somelierul șef foarte respectat Julien Sarrasin. Designul restaurantului atrage prin detaliile fine, iar scările curbate îți dau sentimentul că se topesc.

Cina la Lympstone Manor este întotdeauna o experiență excepțională din toate punctele de vedere. Cu 2 stele Michelin, acolo ai meniul dining rafinat,  unde bucătarul Michael își poate expirma pe deplin viziunea asupra mâncărurilor moderne. Meniul casual poate să fie puțin mai informal, dar la fel de gustos.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Pentru o experiență unică, sălile de mese luxoase pot fi închiriate în mod privat pentru orice ocazie. Indiferent dacă vrei să sărbătorești o ocazie specială, o aniversare, ziua de naștere sau poate să ai intimitate la o discuție de afaceri.

The fat duck este restaurantul cu 3 stele Michelin. Mâncarea de aici va adauga un strop de strălucire contului de Instagram. Bucătarul vrea să  explorezi nu doar papilele gustative, ci și amintirile și emoțiile personale.

Restaurantul servește o serie de feluri de mâncare  inventive, surprinzătoare și delicioase, care oferă și o oportunitate de a-ți explora propria relație cu mâncarea.

Citește și: