• ChatGPT nu a funcționat câteva ore. O întrerupere scurtă, dar și lungă în același timp.
  • OpenAI a postat pe pagina lor că „ChatGPT este la capacitate maximă în acest moment”.
  • Și Chatbot-ul Claude 2 de la Anthropic, un concurent ChatGPT, a întâmpinat probleme ieri.

ChatGPT este din nou online după ce nu a funcționat câteva ore. Este o întrerupere scrută, dar majoră, având în vedere că acest chatbot este folosit săptămânal peste 100 de milioane de oameni.

Chatbot-ul a început să dea erori înainte de ora 9 a.m. adică ora 16.00 ora României, afectând astfel şi serviciile care sunt utilizate de milioane de dezvoltatori. OpenAI a postat pe pagina lor că „ChatGPT este la capacitate maximă în acest moment”, iar o pagină de stare a menţionat problema ca „o întrerupere majoră”. Erori în schimb s-au văzut dinainte, care afectau toate serviciile de altfel. Au identificat problema şi au implementat o remediere.

Și Chatbot-ul Claude 2 de la Anthropic, un concurent ChatGPT creat de foşti angajaţi OpenAI, a întâmpinat probleme ieri. O eroare spunea: „Din cauza unor constrângeri de capacitate neaşteptate, Claude nu poate răspunde la mesajul dumneavoastră.” OpenAI a anunţat acum câteva zile cel mai puternic model de inteligenţă artificială de până acum, GPT-4 Turbo, precum şi o nouă opţiune care permite utilizatorilor să creeze versiuni personalizate de ChatGPT. Peste 92% dintre companiile Fortune 500 folosesc platforma, faţă de 80% în august, şi se întind în industrii precum serviciile financiare, aplicaţiile juridice şi educaţia.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și