• Vestea vine printr-un tweet de la dezvoltatorul ChatGPT OpenAI, iar aplicația este deja listată pe Google Play Store.
  • Poți folosi aplicația iOS atât cu conturi Plus ChatGPT gratuite, cât și cu plată.
  • Experiența mobilă ChatGPT este aproape identică cu experiența desktop, doar pe un ecran mai mic.

Posesorii de iPhone au putut să folosească ChatGPT pentru iOS de câteva luni, iar cei dintre voi pe Android nu vor mai trebui să rateze pentru mult timp: ChatGPT pentru Android se lansează săptămâna viitoare.

Vestea vine printr-un tweet de la dezvoltatorul ChatGPT OpenAI, iar aplicația este deja listată pe Google Play Store. Nu păți descărca încă aplicația, dar te poți pre-înregistra. Asta înseamnă practic că vei primi o alertă când este disponibilă, scrie Tech Radar.

Detaliile despre aplicație sunt destul de puține în acest moment, dar din capturile de ecran și descrierea aplicației, aceasta pare să fie foarte asemănătoare cu versiunea iOS. Poți folosi aplicația iOS atât cu conturi Plus ChatGPT gratuite, cât și cu plată. Nu există încă nicio indicație dacă ChatGPT pentru Android se va lansa în fiecare țară în același timp – a durat aproximativ o săptămână pentru ca ChatGPT pentru iOS să se extindă în afara SUA.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Cum utilizezi ChatGPT pe Android

Experiența mobilă ChatGPT este aproape identică cu experiența desktop, doar pe un ecran mai mic. Conversațiile sunt sincronizate pe toate dispozitivele pe care ești conectat și poți întreba despre orice, de la idei de cadouri la istoria antică.

Încă nu este clar dacă vei putea folosi intrarea vocală pe ChatGPT pentru Android așa cum poți cu ChatGPT pentru iOS. Avertismentele standard se aplică atunci când utilizezi ChatGPT pe Android: reține că chatbot-ul alimentat cu inteligență artificială este predispus la inexactități și ar trebui să eviți partajarea oricăror informații personale sau sensibile în conversații.

Cu Apple lucrând la propriul său rival ChatGPT și Google ocupat să împingă AI în aproape toate produsele sale, OpenAI știe că trebuie să mențină ChatGPT relevant și proaspăt – și punerea la dispoziție a botului pentru miliardele de smartphone-uri care rulează Android din întreaga lume ar trebui cu siguranță să ajute în acest sens.

Citește și: