• ChatGPT primește acces să colecteze date din prezent de pe internet.
  • Deocamdată, upgrade-ul vine doar pentru utilizatorii Plus și Enterprise.
  • ChatGPT este cel mai popular chatbot care utilizează inteligența artificială în acest moment.

ChatGPT, cel mai popular chatbot A.I. din lume în acest moment, devine și mai inteligent prin accesul la informații relevante din prezent, scrie The Guardian.

Mai nou, Chatbot-ul ChatGPT poate acum accesa internetul pentru a-ți oferi informații relevante din prezent deoarce până acum cunoștințele modelului nu depășeau luna septembrie a anului 2021, fiind limitat, oferind uneori informații false.

Acum A.I-ul primește un upgrade semnificativ, dar deocamdată, upgrade-ul vine doar pentru utilizatorii „Plus” și „Enterprise”, iar în curând va fi extinsă chiar și pentru utilizatorii ce folosesc chatbot-ul gratuit.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

ChatGPT va putea să răspundă la întrebări cu vocea

Așadar, vorbim practic despre o funcționalitate similară cu a unui motor de căutare cu A.I. integrat. În chat vor fi afișate răspunsuri, dar și o trimitere spre pagina de unde provin, adică sursa. Noua opțiune e utilă dacă faci research tehnic, încerci să îți cumperi un anumit produs sau plănuiești să mergi într-o călătorie.

Recent, OpenAI a anunțat și că ChatGPT va putea să-ți răspundă cu voce la întrebări, inclusiv să genereze imagini pe baza unor descrieri text.

De curând a apărut și varianta traducerii podcasturilor pe care le găsești pe Spotify, ele vor fi traduse automat în alte limbi cu ajutorul acestei noi tehnologii, dar deocamdată, Whisper, instrumentul folosit pentru traduceri, funcționează doar pentru engleză, franceză și spaniolă.

Citește și: