• ChatGPT îți vorbește doar dacă plătești un abonament lunar de 20$.
  • ChatGPT oferă 5 variante de voce și au fost create după vocile actorilor profesioniști.
  • Traducerea automată de la OpenAI pentru Spotify se face pentru engleză, spaniolă și franceză.
  • OpenAI îți arată că ChatGPT poate ajuta la ajustarea unei biciclete, analizând imaginile.

Chat GPT prinde glas, noul update pentru ChatGPT poate fi folosit și pentru povești de noapte bună,iar OpenAi prezintă instrumentul „Whisper” care poate traduce podcasturi de pe Spotify, scrie Tech Chunch.

Doar că funcția asta va fi valabilă doar celor care plătesc abonament lunar de 20$ și dacă ești obișnuit cu vocile reci și ciudate roboților, ei bine ChatGPT o face cât se poate de realist și natural. OpenAI a folosit eșantioane de voce ale actorilor profesioniști și de voce. Ba chiar ai 5 variante din care să alegi, astfel încât poveștile de noapte bună să sune cum vrei.

Podcasturile de pe Spotify pot fi traduse

OpenAI aduce pentru ChatGPT și un update legat de analiza pe imagini și poate te întrebi la ce va fi de folos. Un exemplu de utilitate ar fi că poți încărca o imagine cu un obiect stricat, iar chatbot-ul ar putea să-ți zică cum să-l repari. Sau poate să-ți spună cum să ajustezi o bicicletă

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Practic OpenAI sparge barierele lingvistice. Podcasturile pe care le găsești pe Spotify vor fi automat traduse în alte limbi cu ajutorul acestei noi tehnologii. Deocamdată, Whisper, instrumentul folosit pentru traduceri, funcționează doar pentru engleză, franceză și spaniolă.

Citește și: