• Compania chineză de motoare de căutare Baidu dezvăluie o nouă versiune a modelului de inteligență artificială, Ernie 4.0.
  • La conferința companiei Baidu World de la Beijing, CEO-ul Robin Li a prezentat Ernie AI 4.0 și spune că acest model de inteligență artificială înțelege absolut tot.
  • Baidu intenționează să încorporeze tehnologia de inteligență artificială în motorul său de căutare, hărțile și serviciile de unități cloud și ofertele sale de informații de afaceri pentru clienții întreprinderii.
  •  

Compania chineză de motoare de căutare Baidu dezvăluie o nouă versiune a modelului de inteligență artificială, Ernie 4.0. Ei susțin că acest chatbot rivalizează cu ChatGPT 4 și că este la fel de puternic.

La conferința companiei Baidu World de la Beijing, CEO-ul Robin Li a prezentat Ernie AI 4.0 și spune că acest model de inteligență artificială înțelege absolut tot. Are raționament, memorie, care folosește algoritmi pentru a produce și crea conținut nou.

Noul model 4.0 este capabil să înțeleagă întrebări și instrucțiuni grele și să aplice logica pentru a genera răspunsuri la întrebări. Tot Li a spus că, nu este mai inferior față de GPT-4, din niciun punct de vedere. Poate genera materiale sau afișe publicitare sau videoclipuri de marketing. Îți poate face chiar și romane de arte marțiale, cu tot cu personaje și diverse personalități. Ernie 4.0 nu este încă disponibil publicului, dar în scurt timp, spune Li, că îl vom putea folosi.

Recomandări

VOTĂM DIN AN ÎN PAȘTI
UCRAINA VREA LOCUL UNGARIEI
CUM APĂRA MAPN ROMÂNIA?
ȘTII DE VREME?
CÂND ALEGI PREȘEDINTELE?
PRIMUL CAZ DE HMPV

Baidu intenționează să încorporeze tehnologia de inteligență artificială în motorul său de căutare, hărțile și serviciile de unități cloud și ofertele sale de informații de afaceri pentru clienții întreprinderii.

Compania investește mult în ultima vreme în tehnologia inteligenței artificiale: cum ar fi conducerea autonomă și, mai recent, AI generativă. Baidu poate genera un răspuns personalizat la o interogare în loc să furnizeze doar o listă de rezultate și link-uri.

China a încercat să reglementeze industria AI generativă, solicitând companiilor să facă analize de securitate și să obțină aprobări înainte de a lansa public produsele.

Citește și: