• Worldwide Developers Conference 2024 de la Apple are loc pe 10 iunie.
  • iOS 18 ar urma să vină cu îmbunătățiri, precum integrarea AI-ului Gemini de la Google pentru Siri.
  • Alte vești includ personalizarea ecranului de start și suport RCS în Mesaje.

Conferința mondială a dezvoltatorilor de la Apple va avea loc anul acesta pe 10 iunie. Evenimentul vine după o săptămână de provocări legale pentru Apple, pregătind terenul pentru anunţuri semnificative. Echipa CNET a explicat de ce aceasta ar putea fi una dintre cele mai interesante de urmărit.

Acest spectacol va marca un an de când casca de realitatea virtuală, Apple Vision Pro a fost anunțată pentru prima dată, iar Apple a spus că vom primi vești pe iOS. Vom urmări dacă vor exista noi evoluții în ceea ce privește oferirea de conținut 3D care au fost anunțate în urmă cu un an. Oare Mikey Mouse sare cu adevărat prin camerele noastre de zi? Se va mai vorbi despre contactul sportiv în 3D sau există lucruri interesante făcute de dezvoltatorii de jocuri? Cred că, la un an de la dezvăluirea de pe piață, oamenii se întreabă ce conținut este BMH?

Conferința este anticipată să dezvăluie îmbunătăţiri semnificative alimentate de AI pentru Siri şi funcţiile de bază iOS, cu posibile extinderi către alte dispozitive Apple. Speculaţiile includ îmbunătăţiri pentru iOS 18, cum ar fi integrarea AI-ului Gemini de la Google pentru Siri, personalizarea ecranului de start,
suport RCS în Mesaje şi detalii în design.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

iOS 18 ar putea fi chiar mai interesant decât iPhone-ul în sine, în primul rând datorită tuturor zvonurilor conform cărora hardware-ul iPhone ar putea să nu primească o schimbare majoră, în afară de un buton dedicat pentru înregistrarea video, iar Bloomberg raportează acest lucru. Oamenii se uită să vadă dacă software-ul iPhone va primi trucuri de Inteligență Artificială generativă. Ar putea rezuma înregistrări vocale sau traduce mesaje în diferite limbi sau manipula fotografii. Toate lucrurile pe care le-am văzut în dispozitivele Samsung și Google.

Citește și