• Metode simple ascunse în telefon pot ajuta la dezvăluirea mesajelor din aplicație.
  • WhatsApp a introdus recent, funcția „Ștergere pentru toată lumea” ca modalitate de revocare a mesajelor în aproximativ o oră de la trimiterea lor.
  • Utilizatorii de iOS, cât și cei de Android vor fi fericiți să afle că există modalități simple de a descoperi chat-urile șterse din greșeală.

Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației WhatsApp este că îți permite să ștergi mesajele printr-o simplă atingere a unui deget.

WhatsApp a introdus recent, funcția „Ștergere pentru toată lumea” ca modalitate de revocare a mesajelor în aproximativ o oră de la trimiterea lor. Oamenii folosesc de cele mai multe ori atunci când au trimis un mesaj la un chat greșit sau au trimis ceva care are o greșeală.

Atât utilizatorii de iOS, cât și cei de Android vor fi fericiți să afle că există modalități simple de a descoperi chat-urile șterse din greșeală, scrie Daily Mail.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aplicații pentru iOS și Android

Dacă încă mai cauți o modalitate de a recupera un mesaj WhatsApp șters pe care ți l-a trimis cineva, există o serie de aplicații care sunt concepute pentru a face treaba. Oricine poate accesa mesajul șters printr-o aplicație terță numită Notification History, care poate fi descărcată prin intermediul Google Play Store.

Totuși, aceste aplicații au anumite limitări, deoarece pot fi recuperate doar mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care s-a interacționat. Cu toate acestea, dacă alegi să descarci aplicații specializate, în special din Google Play, unde multe aplicații conțin programe malware care ar putea infecta un dispozitiv, acționează cu prudență.

Aceste aplicații pot fi adesea destul de dificil de utilizat și, cel mai probabil, vor fi pline de reclame dacă nu optezi pentru o versiune cu plată.

Ștergerea aplicației iOS

În primul rând, înainte de a șterge WhatsApp pe iOS, toți utilizatorii aplicației ar trebui să se asigure că mesajele WhatsApp sunt salvate în iCloud, astfel încât să poată fi recuperate. Următorul pas va fi să ștergi WhatsApp de pe telefon și să o reinstalezi din nou folosind App Store.

După ce aplicația este instalată, conectează-te din nou la contul tău. Acum tot ce trebuie să faci este să aștepți opțiunea care va apărea oferindu-ți posibilitatea ca mesajele copiate anterior să fie restaurate. Atunci când această opțiune este selectată, toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar dacă au fost șterse.

Setări pentru istoricul notificărilor pe Android

Cei care au Android 11 și versiunile ulterioare care acceptă cele mai recente dispozitive vor fi încântați să știe că mesajele șterse pot fi recuperate și pe telefoanele lor. Funcția Notification History păstrează un jurnal al fiecărui mesaj primit prin WhatsApp stocat pe telefon.

Va trebui să accesezi „Settings” (Setări) pe smartphone-ul tău și să selectezi „Apps and notifications” (Aplicații și notificări).

Apoi va trebui să accesezi „Notificări”, să găsești opțiunea „Notification History” și să apeși pe butonul de lângă „Use Notification History”.

Când acest lucru este finalizat, meniul va afișa un jurnal cu toate notificările primite de dispozitivul tău, care va include mesajele text găsite în WhatsApp înainte de a fi șterse. Dacă dorești vreodată să te întorci la mesajele șterse, tot ce trebuie să faci este să revii la această secțiune din setări.

Citește și: