• Utilizarea dispozitivului portabil Apollo a lăsat utilizatorilor 30 de minute în plus de somn pe timp de noapte.
  • Apollo folosește terapia tactilă silențioasă pentru a interveni asupra stresului acumulat de organism.
  • O puteți purta la încheietura mâinii, ca un ceas, la gleznă.

Potrivit unor date recente de la Apple Watch, oamenii nu dorm suficient, doar 31% dintre participanții la studiu dormind cel puțin 7 ore de somn recomandat, ceea ce reprezintă un procent scăzut. Trezitul după un somn nesatisfăcător are adesea un impact asupra muncii noastre și chiar asupra modului în care ne bucurăm de hobby-urile noastre. Există un număr mare de produse false care pretind că îți oferă un somn mai bun, de exemplu, brățara care emană energii sau ceva la fel de neștiințific, potrivit Digitaltrends.

Apollo Neuroscience spune că trebuie să folosiți brățara cel puțin cinci zile pe săptămână, timp de trei ore pe zi, pentru a vedea beneficiile optime. Utilizarea consecventă a dispozitivului portabil Apollo a lăsat utilizatorilor 30 de minute în plus de somn pe timp de noapte, o creștere de 14% a somnului REM și o creștere de 19% a somnului profund.

Cum funcționează brățara?

În primul rând, dispozitivul portabil Apollo folosește terapia tactilă silențioasă pentru a interveni asupra stresului acumulat de organism. Gândiți-vă la aceasta ca la un mini-masaj pentru sistemul nervos și puteți purta dispozitivul oriunde pentru ca acesta să funcționeze. Fie că este la încheietura mâinii, ca un ceas, fie la gleznă, veți primi în continuare efectele pozitive ale vibrațiilor. Dispozitivul portabil se împerechează cu o aplicație care vă permite să alegeți din diferite moduri bazate pe obiective intensități și să vă integrați în alte dispozitive de urmărire a sănătății.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Deoarece Apollo combate răspunsurile noastre naturale la stres, este un produs excelent de utilizat dincolo de obținerea unui somn mai bun. Dispozitivul portabil vă poate ajuta să fiți mai calm în general, vă poate ajuta cu lucruri precum meditația și conștientizarea și chiar vă poate ajuta să vă concentrați asupra muncii mai degrabă decât asupra stresului pe care îl aveți.

Poate chiar să ne ajute să ne recuperăm mai repede din stres pe termen lung prin îmbunătățirea variabilității ritmului cardiac (HRV), un biomarker pentru modul în care corpul nostru își revine și răspunde la presiunile zilnice.

Citește și