• Cea mai inteligentă ușă din lume vine cu sonerie video, lumini LED și senzori de mișcare.
  • Securitatea pe primul loc. Include recunoaștere facială și scanează amprentele degetelor
  • Sunt mai multe modele, iar prețul pornește de la 1.000 și poate ajunge și la 7.000 de dolari.

Dacă ești pasionat de tehnologie, acum poți avea la tine acasă cea mai inteligentă ușă din lume. De la securitatea avansată, până la caracteristicile de automatizare de ultimă generație smart door le are pe toate. Ușa a fost prezentată prima dată la CES anul trecut, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume, iar acum o poți avea acasă. Vine cu un blocaj inteligent încorporat Yale, înregistrare și sonerie video, plus lumini LED și senzori, ce se activează în mișcare.

Toate sunt alimentate de sistemul electric al casei. Una dintre principalele trăsături ale ușii este securitatea. Aceasta poate include recunoaștere facială, scanarea amprentelor digitale, asigurând că doar persoanele autorizate au acces la locuință. Inovația vine la un preț destul de semnificativ. Modelul de bază costă 4.000 de dolari, dar sunt disponibile mai multe modele.

Unele au alte finisaje cu opțiuni din sticlă, iar prețurile pentru versiunile superioare ajung și la suma de 7.000 de dolari. Este un preț destul de bun pentru o astfel de tehnologie, având în vedere că este din gama exclusivitate și performanță. Ușa îți poate deschide calea spre viitorul conectat, iar acest lucru aduce cu sine implicații profunde pentru viitorul smart home.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Citește și