• Inteligența artificială va fi prezentă inclusiv în lucrurile pe care le porți.
  • Vei putea folosi ChatGPT pentru a-ți crea propriile programe cu ajutorul A.I.
  • Startup-ul Humane a creat un dispozitiv numit AI PIN care poate fi atașat hainelor și care urmărește tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Cum va schimba A.I. paradigma în 2024? Probabil că în continuare ne va surprinde, însă specialiștii trec deja în revistă câteva previziuni esențiale. Vei putea folosi ChatGPT pentru a-ți crea propriile programe cu ajutorul A.I., fără să ai cunoștințe de specialitate în programare. Pentru a-ți veni în ajutor, dezvoltatorii își propun să nu se limiteze doar la text, ci să creeze inclusiv o formă de interacțiune vocală a inteligenței artificiale.

Dar inteligența artificială nu se va limita doar la aplicații pe telefon sau pe site-uri. Inteligența artificială va fi prezentă inclusiv în lucrurile pe care le porți.

Startup-ul Humane a creat un dispozitiv numit AI PIN care poate fi atașat hainelor și care urmărește tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Comanda vocală activează dispozitivul să îți proiecteze în palmă orice informație de care ai nevoie. Exact ca un smartphone, dar mult mai accesibil.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210
FIORENTINA TRECE ÎN FINALA CONFERENCE LEAGUE

Citește și