• JetBlue va avea avioane cu geamuri mari, ecrane tactile și cu jocuri de divertisment VR.
  • Midjourney, în viitor ar putea avea avioane supersonice și roboți în loc de personal.
  • Andrew Hayward: Avioanele din viitor vor avea aripi pneumatice și vor zbura mai eficient.
  • Avioanele electrice vor fi cele mai luxoase, cu zone de relaxare, săli VR și restaurante.

Te-ai gândit vreodată cum vor arăta zborurile în viitor? A.I. face preziceri. De la companiile low cost, până la cele de lux, toate vor fi schimbate până în anul 2050.

Zborurile din viitor ar putea arăta ca în filme. A.I. prezice că scaunele vor fi mult mai confortabile și cu senzori. Fiecare pasager va avea în față ecrane mari tactile, cu jocuri și diferite tipuri de divertisment VR. Avioanele vor avea geamuri mari, ca să poți vedea frumusețea cerului în timpul zborului. De asemenea, A.I. prezice că în viitor personalul va fi înlocuit. Cel mai probabil în 2050, în timpul unui zbor vei fi servit de roboți. Sunt posibile curse cu avioane supersonice fără piloți, apoi aeronave cu aripi de pasăre.

Fostul director de la Panache, Andrew Hayward, spune că avioanele viitorului vor avea aripi pneumatice, vor arăta ca niște păsări reale, reducând astfel consumul de combustibil și zburând mai eficient. Sarah Murphy, expert în turism și fondatorul Explore More NC, susține că din punct de vedere a designului, avioanele viitorului se vor adapta cerului și vor arăta ca niște păsări. Taxiurile aeriene vor deveni un element al peisajului urban. Nu vei mai aveam ambuteiaje și vei decola direct de pe acoperișul casei.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și: