• Jocul este disponibil pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S.
  • Actorul Idris Elba este transpus în rolul lui spionului Solomon Reed.
  • Phantom Liberty îi aduce pe jucători într-o nouă zonă numită Dogtown.

Actorul Idris Elba a reacționat la comentariile fanilor despre mult așteptata nouă versiune a jocului Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”. Va fi disponibilă pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S din 26 septembrie și aduce câteva personaje noi. Idris Elba îl întruchipează pe Solomon Reed, un spion care se
află de ani buni în Night City la ordinul direct al președintelui.

Phantom Liberty îi aduce pe jucători într-o nouă zonă numită Dogtown, situată în Night City. Noul trailer arată că expansiunea este complet plină de acțiune. Cea mai notabilă omisiune din expansiunea Phantom Liberty este reprezentată de consolele last-gen. În timp ce titlul vanilla a fost lansat pe toate platformele, expansiunea va fi lansată doar pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Omiterea last-gen ar putea însemna optimizări mult mai bune, ceea ce, din păcate, nu a fost cazul jocului de bază.

„Elba și Trestie=stăpânul sufletului. Keanu Reeves este o legendă, o legendă iconică. Înțelegeți ce vreau să spun? Evident, Keanu a jucat un rol important în primul joc, așa că am zis ce?. Da, Keanu a fost mai mare decât jocul ăsta și tu vei fi asta, iar eu am zis: Eu? Keanu pentru mine? A fost o onoare. A fost o adevărată onoare”, a spus actorul Idris Elbra.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și