• Mai multe dispozitive smart vor fi expuse în cadrul târgului de animale PetExpo, care are loc chiar în acest weekend.
  • Nu vor lipsi nici medalioanele QR care simplifică procesul de a găsi stăpânul în cazul pierderii animăluțului.
  • Pensiunile pentru câini le oferă o vacanță perfectă animăluțelor, cu sesiuni de dresaj sau ședințe de înot.

Să pleci în vacanță cu animalul de companie e cu siguranță o provocare. Hrana, apa și, mai ales, afecțiunea nu trebuie să lipsească niciodată, dar cum poți să-i asiguri aceste condiții atunci când nu ești prin preajmă? Simplu, cu ajutorul tehnologiei. Mai multe dispozitive smart vor fi expuse în cadrul târgului de animale PetExpo, care are loc chiar în acest weekend.

Nu vor lipsi nici medalioanele QR care simplifică procesul de a găsi stăpânul în cazul pierderii animăluțului. Acestea permit sincronizarea medalionului cu aplicația telefonului, lucru care va ajuta persoana care găsește câinele pierdut să știe dacă există probleme de sănătate sau anumite cerințe nutriționale.

„Principalele avantaje sunt că pot fi controlate de pe aplicația mobilă și își fac singure treaba, le furnizează animăluțelor hrana la momentele la care noi stabilim din aplicație când dorim să le ofere de mâncare, cantitatea de mâncare pe care dorim să le-o lăsăm animăluțelor. Există dispozitive cu camere și îi putem vedea când trec prin fața camerei și putem primi notificare atunci când suntem departe”, a explicat Irina Witek, unul dintre organizatorii evenimentului, la Aleph News.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Cei care călătoresc împreună cu animăluțele vor găsi la PetExpo cuști de transport, pentru autoturism sau atașarea la bicicletă, pentru o călătorie în siguranță împreună cu cel mai bun prieten. Iar dacă nu își pot lua animăluțul cu ei, soluția o găsesc tot la PetExpo. Pensiunile pentru câini le oferă o vacanță perfectă animăluțelor, cu sesiuni de dresaj sau ședințe de înot. Sau de ce nu, o tabără la mare împreună cu blănosul ar putea fi o idee de vacanță excepțională.

Citește și