• DJI Mini 4 Pro are o nouă platformă de procesare a imaginilor și o fuziune ISO dublă.
  • Drona are un obiectiv de 24 mm și un senzor de 48 de MP care îți permite să filmezi 4K.
  • Night vision îți oferă o calitate mult mai bună. Pozele sunt mult mai clare și mai lucrate.

DJI lansează super-drona Mini 4 Pro care vine cu o noua platformă de procesare a imaginilor, precum si o fuziune ISO nativă dublă, cu care poți suprinde orice moment, în detalii uimitoare, scrie CNN.

Drona are o rezoluție de imagine de 48MP, poți filma 4K, iar funcția True Vertical Shooting îți face filmulețele pentru rețele sociale mai atractive. Atunci când te uiți la DJI Mini 4 Pro și la Mini 3 Pro, dronele sunt foarte asemănătoare, au celași senzor și aceeași cameră. Este un senzor de 1 și 13 inchi cu un obiectiv de 24 mm pe partea din față.

Acum acest obiectiv are o deschidere de 1,7, iar senzorul este un senzor de 48 de megapixeli, care îți permite să filmezi până la 4K 60 de cadre pe secundă în video și obții fotografii la o rezoluție de 864X6048. Acesta este un senzor ISO nativ dublu și deasemenea această cameră se poate roti vertical.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Poți filma 4k până la 100 de cadre pe secundă

Poți folosi și funcția slow motion. Poți filma în 4K până la 100 de cadre pe secundă cu această dronă și poți face asta în timp ce urmărești pe cineva. Dacă urmărești pe cineva care se mișcă foarte repede și vrei efectul de încetinire, ai acces la aceasta în timp ce filmezi în acest mod.

DJI are activat și modul de noapte pe această dronă. La fel ca și în Mini 3, poți zbura noaptea și obține fotografii mult mai curate și mai bine lucrate. Pe Mini 4 Pro ai în partea de jos o lumină când aterizează. Astfel o poți folosi atunci când te afli în situații fără lumină ca să vezi unde aterizezi, sau o poți aprinde ca să ai lumină pe cer, dacă ai nevoie de asta din orice motiv.

Citește și: