• Un TikTok a oferit detalii despre un serviciu de inteligență artificială care promite fotografii ieftine, de calitate de studio.
  • Poți folosi Try it on.ai, cu care poți să îți creezi un cont online, plătești 17 dolari și apoi încarci cel puțin 10 fotografii cu tine.
  • Inteligența artificială a făcut ca multe imagini să fie modificate astfel încât femeia să pară mai tânără.

Fotografiile profesionale pot deveni costisitoare și nu sunt ceva pentru care mulți oameni lucrează. Fotografiile trebuie să arate bine, mai ales când aplici pentru un loc de muncă. LinkedIn este locul în care se află mulți potențiali recrutori, clienți și angajatori, astfel că imaginea ta contează, scrie Business Insider. În acest sens, inteligența artificială vine cu un nou serviciu.

Un TikTok a oferit detalii despre un serviciu de inteligență artificială care promite fotografii ieftine, de calitate de studio. Încercând acest lucru, o femeie a văzut că unele dintre imagini au fost groaznice, dar multe au arătat foarte bine.

Fotografii profesionale din confortul casei

Femeia a folosit Try it on.ai, cu care poți să îți creezi un cont online, plătești 17 dolari și apoi încarci cel puțin 10 fotografii cu tine, deși platforma care folosește intelifența artificială spune că sunt de preferat mai multe fotografii. În 72 de ore primești imaginile.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

A merge către un studio ar dura ore întregi. Folosind inteligența artificială poți derula prin biblioteca foto telefonului și imaginile să iasă perfect. Site-ul recomandă încărcarea prim-planurilor. Nu poți purta o pălărie sau ochelari de soare, iar dacă trimiți fotografii neclare, pixelate sau făcute din unghiuri incomode, rezultatele nu vor fi așa cum te aștepți.

Există, de asemenea, și alte considerente. Vârsta înaintată la locul de muncă este o problemă mare și ceva la care orice muncitor de vârstă mijlocie – sau oricine de peste 35 de ani – trebuie să fie atent. Inteligența artificială a făcut ca multe imagini să fie modificate astfel încât femeia să pară mai tânără sau să aibă trăsături mai definite.

Cercetările sugerează că femeile se confruntă și cu provocări suplimentare. În mod ideal, deși este recomandabil să arăți atractiv, nu ar trebui să arăți prea atractiv. Asta înseamnă că fiecare are la dispoziție o serie limitată de imagini.

Citește și