• Character A.I. îți oferă milioane de chatboturi cu care să vorbești.
  • Character.AI este un startup de inteligență artificială generativă fondat de Noam Shazeer și Daniel De Freitas.
  • De la succesul ChatGPT din decembrie, anul trecut, o serie de companii încearcă să fure coroana platformei.

Character A.I. îți oferă un site web și o aplicație mobilă prin care poți interacționa cu milioane de roboți, pe formatul ChatGPT, scrie Standard. De la Vladimir Putin la Einstein, de la Elon Musk la Mario, serviciul pune la dispoziție o mulțime de chatboturi cu roluri bazate pe personaje fictive și pe persoane reale.

Poți să le ceri sfaturi acestor roboți, să obții ajutor în cercetări sau pur și simplu să râzi cu ei. În plus, poți chiar să îți construiești propriul robot de chat pentru conversații private. În luna mai, serviciul a devenit al doilea cel mai popular site de chat cu inteligență artificială, cu 281,4 milioane de vizite, ceea ce reprezintă o creștere de 62,5% față de luna precedentă.

Cum se utilizează Character A.I.

Character.AI este simplu de utilizat, tot ce trebuie să faci este să creezi un cont gratuit folosind fie e-mailul, fie detaliile Google sau sociale, iar apoi poți începe să discuți cu chatboturi din baza de date.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

După ce înregistrarea este completă, poți găsi chatboturi prin căutarea sau prin parcurgerea categoriilor pe care le oferă platforma, precum jocuri, filme și televiziune, comedie, persoane celebre și religie.

Odată ce începi să discuți, interacțiunile tale vor fi salvate în secțiunea „chats” pe web și pe desktop. Unii dintre roboți generează chiar și imagini care să însoțească textele lor.

Sursă: character.ai

Citește și: