• Tabloul intitulat „Domnul Pynchon și așezarea din Springfield” a fost creat de artistul italian Umberto Romano.
  • „Este un iPhone auriu?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a adăugat: „Space Grey?”.
  • Artistul a realizat o altă operă de artă în care pare a fi o femeie care se uită la un iPad.

O pictură din 1937 îi face pe oameni să se întrebe dacă călătoriile în timp sunt reale, spune Ivory. Se poate observa în tabloul de mai jos cum un bărbat nativ american folosește un „iPhone” în timp ce face gestul „Îmi pare rău, trebuie să răspund la acest apel”.

Tabloul intitulat „Domnul Pynchon și așezarea din Springfield” a fost creat de artistul italian Umberto Romano. Acesta îl înfățișează pe un colonist și fondator al orașului Springfield, Massachusetts, William Pynchon, în plină dezvoltare a orașului.

În cele din urmă, Pynchon a scris în 1650 „Prețul meritoriu al răscumpărării noastre”, prima carte interzisă în Boston și arsă în Boston Common, după cum notează Muzeul Național de Poștă al Smithsonian. Interesant este că Vice a relatat că Pynchon a fost un strămoș al aclamatului și evazivului romancier Thomas Pynchon.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Toate acestea sunt lucruri intrigante, dar ceea ce atrage cu adevărat atenția este faptul că un bărbat nativ american din imagine părea să întâlnească un mesaj care l-a luat prin surprindere. Imaginea a fost distribuită pe rețelele sociale, unii dintre ei inventând scenarii despre nativul american și despre bărbatul legat în spatele lui.

„Se pare că se uită prin istoricul de navigare al tipului legat. Mă gândesc că poate ar trebui să-l dezlegăm. Se pare că îi place genul ăsta de lucruri”, a scris cineva.

Un altul a adăugat: „Cu siguranță că da. Inclusiv privirea de pe fața tipului, de parcă tocmai a văzut că cea mai recentă postare a sa a fost votată în jos până la uitare.”

Alte persoane de pe Twitter au încercat în glumă să își dea seama ce „fel” de iPhone folosea bărbatul din imagine. „Este un iPhone auriu?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a adăugat: „Space Grey?”.

O posibilă explicație pentru dispozitivul care pare a fi un smartphone în tabloul domnului Pynchon ar putea fi o oglindă de mână, un obiect de comerț popular de folosit. De asemenea, ar putea examina un cap de topor.

Romano, artistul tabloului, a realizat o altă operă de artă care pare a fi o femeie care se uită la un iPad, în ciuda faptului că a fost pictată cu câteva decenii înainte ca tehnologia să fi fost creată.

Citește și:

VIDEO. Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu preşedintele Germaniei despre aderarea României la Schengen și sprijinirea Ucrainei

STUDIU. Jumătate dintre oameni sunt de părere că „întâlnirea” cu un chatbot A.I nu ar trebui să fie considerată „înșelat”

Rusia prelungește cu trei luni arestul jurnalistului american, Evan Gershkovich, acuzat de spionaj