• Vacanța alături de copii nu este mereu floare la ureche.
  • Există câteva gadgeturi utile care îți vor ușura vacanța.
  • Un exemplu în acest sens este reprezentat de căștile VTech KidiPods Max.

Vacanța alături de copii nu este mereu floare la ureche. Oricât de bine te-ai pregătit în avans, întotdeauna se ivește ceva care să-ți dea planurile peste cap. Din fericire, însă, există câteva gadgeturi utile care îți vor ușura vacanța.

Un exemplu în acest sens este reprezentat de căștile VTech KidiPods Max. În timp ce conduci sau ești în avion, copilul tău poate asculta povești sau melodiile preferate. Aceste căști oferă mai mult de trei ore de conținut direct integrat. Nu trebuie să îți faci griji pentru auzul copilului pentru că volumul este limitat la 85 de decibeli. Vtech promite până la 12 ore de timp de ascultare.

Un alt gadget pe care îl poți lua cu tine este Instax Mini 12. Copilul tău va surprinde și va împărtăși cele mai bune momente din vacanța de vară, alături de tine. Instax Mini 12 este un aparat foto instant, disponibil în 5 culori. Printre caracteristicile sale notabile este prezența unui mod selfie.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Părinții pot opta și pentru tableta de desen KiddiPad pentru copii, care le permite acestora să deseneze fără hârtie. Tableta este echipată cu un ecran LCD disponibil în două dimensiuni: Mini și Max.

Citește și: