• Utilizarea browserului Chrome este pe cale să devină mai ușoară și mai eficientă datorită adăugării a trei noi funcții asistență de AI.
  • În primul rând este ceva ce Google numește „grupuri de tab-uri”, care le permite utilizatorilor să organizeze o colecție mare de tab-uri.
  • Chrome adaugă un asistent de scriere bazat pe inteligență artificială despre care compania spune că îi va ajuta pe utilizatori să scrie cu mai multă încredere în spațiile publice.

Utilizarea browserului Chrome este pe cale să devină mai ușoară și mai eficientă datorită adăugării a trei noi funcții asistență AI, care urmează să fie lansate în curând, scrie ZD NET

În primul rând este ceva ce Google numește „grupuri de tab-uri”, care le permite utilizatorilor să organizeze o colecție mare de tab-uri. Pentru a utiliza această funcție, spune Google, este nevoie doa de un clic dreapta pe o filă deschisă și selectarea „Organizați file similare”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

AI-ul browserului va găsi file care sunt despre lucruri similare, le va grupa împreună și va sugera un nume și un emoji pentru a le face mai ușor de găsit. 

În al doilea rând, Chrome adaugă un asistent de scriere bazat pe inteligență artificială despre care compania spune că îi va ajuta pe utilizatori să scrie cu mai multă încredere în spațiile publice – cum ar fi o recenzie online, o postare pe rețelele sociale sau un e-mail către o companie.

Pentru a obține ajutor pentru scriere, utilizatorii vor face clic dreapta pe orice câmp de text din Chrome și vor selecta „Ajută-mă să scriu”. AI-ul va înțelege ceea ce încerci să spui și te va ajuta să scrii mai elaborat. 

Citește și