• Nu este clară cauza prăbuşirii avionului, care a avut loc în jurul orei 11.00.
  • Regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, a fost supusă unor atacuri frecvente din partea Ucrainei.
  • Volodimir Zelenski a declarat miercuri că un atac cu rachete ruseşti a ucis 18 persoane şi a rănit 130 în cea de-a 700-a zi de când a început războiul.

Avionul de transport militar rusesc care s-a prăbuşit miercuri în regiunea rusă Belgorod, în apropiere de Ucraina, transporta 65 de prizonieri de război ucraineni, şase membri ai echipajului şi trei persoane care îi însoţeau, anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de AP.

Nu este clară cauza prăbuşirii avionului, care a avut loc în jurul orei 11.00.

Autorităţile investighează cauza prăbuşirii, iar o comisie militară specială era în drum spre locul accidentului, a precizat Ministerul rus al Apărării.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina, a fost supusă unor atacuri frecvente din partea Ucrainei în ultimele luni, inclusiv un atac cu rachete în decembrie care a ucis 25 de persoane.

Anterior, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri că un atac cu rachete ruseşti, care aparent a fost conceput pentru a copleşi apărarea aeriană a Ucrainei, a ucis 18 persoane şi a rănit 130 în cea de-a 700-a zi de când a început războiul.

Citește și