• Pixel 8 are 2.000 de nits, iar 8 Pro are 2.400.
  • Ambele smartphone-uri au ecrane OLED.
  • În primă fază, noua versiune a sistemului de operare va veni doar pe telefoanele Pixel.

La nici o lună după ce Apple și-a lansat ultimele modele de iPhone, Google prezintă mâine noile sale smartphone-uri din seria Pixel. Dar mai sunt și alte zvonuri. Conform site-ului Telus, tot mâine s-ar putea lansa și Android 14 după ce a fost amânată luna trecută.

Nu este încă oficial, dar oricum mâine este o zi mare pentru Google. Lansează smartphone-urile Pixel 8 și 8 Pro și ar putea lansa în tandem și Android 14, care trebuia să devină oficial de luna trecută, dar intervenise o amânare. De asemenea, compania va lansa Pixel Watch 2 și câteva culori noi pentru Pixel Buds Pro. Pixel 8 și 8 Pro vin cu ecrane OLED mai strălucitoare, ajungând pe 8 cu până la 2.000 de nits, iar pe 8 Pro atingând nota de 2.400 de nits. Android 14 nu va aduce un număr mare de modificări.

Cu toate acestea, vă puteți aștepta ca Google să aibă câteva trucuri în mânecă. Puteți considera acest Android 13 mult mai puternic și cu o mai mare personalizare. În primă fază, noua versiune a sistemului de operare va veni doar pe telefoanele Pixel, pentru ca în lunile următoare să ajungă pe alte device-uri. Google intenționează să găzduiască evenimentul său anual Made By Google la New York și este de așteptat să fie punctul de lansare pentru mai multe produse și servicii a gigantului tehnologic.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și