• Era deja clar că toate serviciile majore ale Google vor primi integrare Gemini.
  • Cu toate acestea, a fost dezvăluit acum cum va arăta această integrare în aplicația Gmail.
  • De exemplu, în curând, acesta poate rezuma e-mailurile lungi pentru a îmbunătăți productivitatea.

Google va înlocui în curând Google Assistant cu Gemini. Deoarece Gemini este alimentat de Inteligența Artificială (AI) avansată și de modelul lingvistic mare (LLM) al Google, acesta poate face mult mai multe decât Google Assistant. De exemplu, în curând, acesta poate rezuma e-mailurile lungi pentru a îmbunătăți productivitatea, anunță Sam Mobile.

Gmail va primi în curând integrarea Gemini pentru rezumarea e-mailurilor

Era deja clar că toate serviciile majore ale Google vor primi integrare Gemini. Cu toate acestea, a fost dezvăluit acum cum va arăta această integrare în aplicația Gmail. Expertul în Android și colaborator al Android Authority, Assemble Debug, a dezvăluit integrarea Gemini a Gmail prin intermediul unei capturi de ecran. El a reușit să facă funcția să funcționeze, chiar dacă Google nu a activat-o încă pentru public. După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, va exista un buton „Summarize This Email” sub linia de subiect a e-mailului.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

După ce faceți clic pe butonul Summarize This Email (Rezumați acest e-mail), va apărea fereastra glisantă Gemini din partea de jos. Aceasta va oferi o versiune rezumată a e-mailului în format bullet. Puteți să oferiți un feedback prin faptul că vă place sau nu rezultatul și să copiați rezumatul e-mailului făcând clic pe butonul Clipboard. Această funcție ar trebui să fie utilă în cazul e-mailurilor care au o cantitate mare de text.

Având în vedere că această funcție pare să funcționeze fără probleme, Google ar putea fi gata să o lanseze. Cu toate acestea, compania ar putea aștepta până la evenimentul Google I/O 2024 înainte de a o lansa. În cadrul viitorului eveniment, programat pentru data de 14 mai 2024, Google va dezvălui complet Android 15, Android TV/Google TV, ChromeOS, Wear OS 5, precum și progresele pentru Chrome, Gemini și alte servicii.

Citește și