• Primul festival al științelor și tehnologiei din România începe astăzi unde sunt așteptați peste 20.000 de participanți.
  • Tema de anul acesta este „Oamenii și Inteligența Artificială”.
  • Experții din domeniu estimează că domeniul va ajunge la o cifră de afaceri de 1.000 de miliarde de dolari în doar două decenii.

A.I. tech și știință timp de 5 zile în București. Primul festival al științelor și tehnologiei din România începe astăzi unde sunt așteptați peste 20.000 de participanți.

Tema de anul acesta este „Oamenii și Inteligența Artificială”. Startul se dă la ora 11 și începe cu o conferință dedicată industriei spațiale din țara noastră. Aici participanții vor afla despre una dintre cele mai importante misiuni de apărare planetară.

Experții din domeniu estimează că domeniul va ajunge la o cifră de afaceri de 1.000 de miliarde de dolari în doar două decenii. Trecem la androizi și îți completez tabloul cu Salonul de Știință al Școlilor, unde vei putea interacționa cu roboți creați de elevi din România. Un alt moment mult așteptat în cadrul Bucharest Science Festival este legat de tehnologia din spatele activității criminalistice de poliție.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Printre alte evenimente atrăgătoare se numără: Atelierele Kids’ Lab, unde copiii vor petrece o oră în lumea chimiștilor. Vizite în laboratoarele de specialitate alături de cercetătorii în chimie alimentară.

Citește și: