• Consumer Electronics Show de la Las Vegas începe pe 7 ianuarie, primele 2 zile fiind pentru media.
  • De marți, 9 ianuarie, sunt așteptați peste 130.000 de participanți.
  • Numărul de expozanți atinge un nou record: peste 4.000.
  • Amazon, Google, Hyundai, LG, Mercedes-Benz, Panasonic sau Samsung și-au anunțat prezența.
  • CES 2024 este organizat în 12 zone cu un spațiu de peste 180.000 metri pătrați.

Se dă startul primei mari conferințe din 2024, din lumea tehnologiei. Consumer Electronics Show începe duminică, iar 130.000 de oameni sunt așteptați la Las Vegas pentru marele eveniment care începe marți. Peste 4.000 de exponanți vor fi prezenți, inclusiv companii uriașe.

Care sunt cifrele legate de ediția din acest an?

Avem nu mai puțin de 12 locații anul acesta la Consumer Electronics Show, cu un total de peste 180 de mii de metri pătrați. Convention Center din Las Vegas este epicentrul evenimentului. Avem peste 4 mii de expozanți, inclusiv companii precum Amazon, Google, Hyundai, LG, Mercedes-Benz, Panasonic, Samsung sau Sony. Majoritatea prezentărilor acestor companii vor avea loc luni, pe 8 ianuarie, când la CES va fi prezentă doar media.

De pe 9 ianuarie vor fi deschise ușile pentru public, însă nu oricine poate să meargă la eveniment. Pentru a cumpăra bilet trebuie să ai peste 18 ani și să fi legat de industria tech din punct de vedere profesional. Cu toate astea, organizatorii se așteaptă la peste 130 de mii de participanți de pe 9 până pe 12 ianuarie.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ediția din acest an de CES vine cu surprize

Multe gadget-uri, mulți roboți și foarte multă inteligență artificială. Iar adesea nu companiile mari sunt cele care vin cu cele mai interesante și inovatoare propuneri. Deja unele companii au anunțat produse pe care le vor prezenta în premieră la CES: LG va prezenta noua serie de televizoare cu tehnologie QNED, Samsung mizează pe monitoare și produse smart pentru casă, Microsoft va arăta un prăjitor de pâine în formă de Xbox, am văzut și acea husă pentru iPhone care vine cu tastatură fizică și aduce aminte de perioada Blackberry.

Preferații mei sunt cei de la Kohler, specializați în produse de lux pentru toaletă. Ei bine, acum au inventat un WC de 2.100 de dolari. Ce face? Ei bine, poți avea o conversație cu el grație inteligenței artificiale. Însă și această pălește în fața celui mai avansat produs al lui Kohler care costă mai bine de 11 mii de dolari.

Citește și