• Prototipul DreamGenerator transformă pozele pe care le faci în artă A.I.
  • Este proiectul lui Kyle Goodrich, unul dintre cei care au pus SnapChat pe hartă.
  • Tehnologia revoluționează deja posibilitățile industriei cinematografice.

Kyle Goodrich, dezvoltator SnapChat, a inventat DreamGenerator, o cameră cu un aspect incredibil care poate transforma fotografia ta folosind inteligența artificială generativă direct în cadrul camerei, fără a fi nevoie de hardware suplimentar, scrie Digital Camera World.

Inteligența artificială generativă este noul reper în fotografie, care prezintă noi instrumente care apar aproape zilnic. Camera oferă aspecte unice care pot fi selectate pe ecran. Apoi poate lua o imagine și aplica acel aspect unic fotografiei în timp real, pentru a obține rezultate interesante. Printre aspectele prezentate se numără Dinosaur, Wild West, Zombie, Pirate, Retro, Demon și Fairytale, iar fotografiile pe care Kyle le prezintă din cameră par foarte impresionante.

Protipul a stârnit curiozități

Rămâne de văzut dacă această cameră va trece vreodată dincolo de un prototip unic, deși este un produs de nișă, iar rezultatele pot fi obținute cu ajutorul unei camere de telefon și a unei aplicații. Totuși protipul a stârnit curiozitatea fanilor, mulți și-au exprimat dorința de a deveni realitate.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Citește și: