• România este în primul val de țări care vor livra seria iPhone 15.
  • Operatorii și retailerii au dat drumul la precomenzi vineri la ora 15.
  • iPhone 15 Pro Max costă , la fel ca 14 Pro Max pentru modelul cu 256GB.

A venit momentul mult așteptat. De astăzi s-a dat drumul la precomenzi pentru seria iPhone 15. Iar livrările vor începe pe 22 septembrie când are loc și lansarea locală. România este în primul val de țări care primesc noile telefoane de la Apple.

Înainte de lansarea care a avut loc marți s-a vorbit mult despre o posibilă creștere a prețului pentru seria iPhone 15. Până la urmă, Apple le-a păstrat pe aceleași din urmă cu un an, cu o mică diferență: nu mai există versiune de 128GB pentru modelul Pro Max. Iar astăzi a venit confirmarea și de la operatorii de telefonie de la noi, precum și de la magazine precum iStyle, eMAG sau QuickMobile.

Versiunea standard de iPhone 15 pleacă de la 4.700 de lei în funcție de capacitatea de stocare aleasă, iar pentru versiune Plus vei plăti cu 800 de lei mai mult. Versiunea Pro pleacă de la 6.000 de lei pentru versiunea de 128GB, iar Pro Max de la 7.200 de lei. În cazul ultimului este o creștere a prețului însă, repet, vorbim de dublu spațiu de stocare.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Cea mai scumpă versiune de 15 Pro Max cu capacitate de stocare de 1TB costă 9.700 de lei. Pentru Watch Series 9 a fost dat startul precomenzilor deja de câteva zile, iar prețurile sunt de la 2.100 de lei și chiar 4.200 de lei pentru modelul Ultra 2.

Citește și: