• Apple a dezvăluit marți următoarea generație de iPhone-uri.
  • Compania a anunțat că va trece la încărcarea prin USB-C de la cablul de încărcare Lightning odată cu iPhone 15.
  • iPhone 15 va fi vândut la 800 de dolari, iPhone 15 Plus la 900 de dolari și iPhone 15 Pro la 1.000 de dolari.

Apple a dezvăluit marți următoarea generație de iPhone-uri – o gamă care se laudă cu camere mai bune, procesoare mai rapide, un nou sistem de încărcare, însă și prețul este mai mare pentru cel mai sofisticat model.

Compania a anunțat că va trece la încărcarea prin USB-C de la cablul de încărcare Lightning odată cu iPhone 15, scrie AP.

Apple a prezentat și ceasurile inteligente Apple Watch Series 9 și Ultra 2, cu noi culori și specificații, inclusiv controlul prin gesturi, și o nouă iterație a căștilor wireless AirPods Pro, de asemenea cu încărcare USB-C.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Apple menține linia de prețuri pentru restul gamei, iPhone 15 fiind vândut la 800 de dolari, iPhone 15 Plus la 900 de dolari și iPhone 15 Pro la 1.000 de dolari.

Prezentarea de la sediul central al Apple din Cupertino, California, are loc în contextul în care compania încearcă să inverseze o ușoară criză care a dus la scăderea vânzărilor sale față de anul trecut în trei trimestre consecutive. Prețul acțiunilor Apple a scăzut cu aproximativ 10% de la jumătatea lunii iulie, scăzând valoarea de piață a companiei sub pragul de 3.000 de miliarde de dolari pe care l-a atins pentru prima dată la începutul acestei veri.

Citește și