• Conform Bloomberg, iPhone 15 va avea un nou port de cabluri de încărcare, USB-C.
  • Modelul Pro va avea o ramă de titan, marginile ecranului mai subțiri și o baterie mai mare.
  • iPhone 15 Pro Max va avea un modul periscop.

Apple lansează în septembrie pe piață iPhone 15. Se zvonește că modelul vine cu dotări noi și cu multe îmbunătățiri. Apple dezvăluie rar detalii despre noul iPhone înainte de lansare.

Acum, conform Bloomberg, este oficial, va avea un nou port de cabluri de încărcare, USB-C. iPhone 15 se anunță a fi cea mai mare actualizare a dispozitivului pe care Apple o realizează în ultimii trei ani și vor fi 4 modele: iPhone 15, 15 Plus, Pro și Pro Max. Sunt zvonuri că modelul Pro ar urma să aibă marginile din jurul ecranului cu o treime mai subțire și o ramă din titan, camere noi, o baterie mai mare și un modul periscop pe 15 Pro Max. Va fi mult mai ușor decât modelele făcute din oțel inoxidabil.

Cât va costa un iPhone 15

Prețul pentru 15 Pro Max se așteaptă să atingă 1.299 dolari la lansare, deci în Europa va ține spre 1.499 euro. Pentru un iPhone 15 simplu va trebui să scoți din buzunar 800 euro. Compania își menține prețul, deși săptămâna trecută Apple a anunțat o scădere a veniturilor cu -1,4%, marcată de o încetinire a vânzărilor de iPhone. Apple organizează evenimentul de prezentare pe 13 septembrie. Pe 15 se vor face precomenzile, iar pe 22 septembrie vor începe să le livreze către clienți.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Citește și