• Motorola Adaptive Display Concept poate fi purtat la mână, precum un ceas.
  • Flex In & Out Flip de la Samsung este ca un Galaxy Z Flip pe care îl poți plia în ambele direcții.
  • Honor Magic 6 Pro este primul telefon din lume vândut în afara Chinei care are o baterie de silicon-carbon.
  • Honor Magic 6 Pro folosește o funcție de urmărire a ochilor cu ajutorul A.I.

Ți-ai imaginat vreodată că ai putea să îți porți telefonul la mână? Ei bine, în 2024, nimic nu ar mai trebui să ne surprindă în materie de tehnologie. Branduri precum Motorola și Samsung propun concepte îndrăznețe pentru acest an. Rămâne totuși de văzut dacă unele dintre acestea vor ajunge să fie comercializate. Cei de la CNET au analizat câteva dintre conceptele propuse pentru acest an.

Ce propun companiile pentru 2024?

Lenovo îți prezintă smartphone-ul Motorola Adaptive Display Concept, unul dintre dispozitivele mai neobișnuite ale companiei. Cel mai interesant aspect al acestui smartphone este faptul că poate fi purtat la mână, precum un ceas. Nu numai că ecranul său este aproape fără margini, dar funcționează la fel de bine ca orice alt smartphone pliabil.

Conceptul Flex In & Out Flip de la Samsung este ca un Galaxy Z Flip pe care îl poți plia în ambele direcții. Astfel, poți utiliza ecranul de 6,7 inchi al telefonului chiar și atunci când dispozitivul este închis.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Honor Magic 6 Pro este primul telefon din lume vândut în afara Chinei care are o baterie de silicon-carbon, despre care cercetătorii spun că are un impact mai mic asupra mediului și un risc de supraîncălzire mai scăzut. În plus, Magic 6 Pro oferă o modalitate nouă de a interacționa cu acesta, folosind o funcție de urmărire a ochilor cu ajutorul A.I. care îți permite să deschizi și să interacționezi cu aplicațiile folosindu-ți ochii. Acest telefon nu este doar un concept, prețul lui se ridică la 6.000 de lei.

Citește și