• Microsoft lansează la NY noi produse Surface, fucții A.I. și noi modificări la Windows.
  • Microsoft lansează noile modele Surface Laptop Studio 2. Go 3 și Surface Hub 3.
  • Dall-E 3 Generative A.I. Image Creation vine la pachet și este un viitor al acestui capitol.

Microsoft a prezentat la New York cele mai noi produse din seria Surface, care vin cu actualizări AI și modificări la Windows, scrie The Verge.

Așadar, Microsoft a lansat noile modele Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 și Surface Hub 3. Cele 3 laptopuri vin cu o serie de funcții AI pentru Windows 11, Microsoft și Bing. Mai mult, acestea au o durată de viață mai bună a bateriei.

„Surface anul acesta este mult mai iterativă decât ne-am obișnuit. Nu există un dispozitiv mare de suprafață, sunt tot felul de upgrade-uri ale hardware-ului existent. Avem Surface Go 4, care seamănă cu cel mai Surface Pro, cu cipuri în interior care nu sunt nici pe departe la fel de puternice. Apoi aveți Surface Laptop Go 3, care are cipuri de 12 generații și este un fel de alternativă la Surface Laptop, genul de dispozitiv complet pe care îl are Microsoft. Apoi mai e și Surface Hub 3 care este special pentru clienții comerciali și fideli și companii. Dar vedeta show-ului, ca să-l numim așa este Surface Laptop Studio 2″, a explicat Tom Warren, vlogger.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

În același timp, OpenAI a dezvăluit recent DALL-E 3, o versiune actualizată a modelului său de generare text-imagini. Iar noul Touchpad îi ajută pe cei cu dezabilități să folosească un laptop în cel mai natural mod.

„Să spunem că vrei să creezi un avatar de joc inspirat de noul joc minunat. Cu cel mai recent model Dall-E, tot ce trebuie să faci este să descrii imaginea pe care o vrei și să obții opțiuni uimitoare în cel mai scurt timp. În același timp poți modifica imaginile direct în chat. Combinația dintre chat și crearea de imagini face incredibil de ușor să refaci imaginile până când le înțelegi așa cum trebuie”.

Citește și