• Minivan-ul Lexus are o configurație hibridă de 2,5 de litri care produce 247 cai putere.
  • Minivan-ul Lexus are 243 lb-ft de cuplu care ajută modelul să atingă 100km/h în doar 8,7 de secunde.
  • Europa va primi două modele de Lexus, unul cu 4 și unul cu 7 locuri pentru 110.000$.

Elegant și luxos, minivanul Lexus LM sau Luxury Mover 2024 a sosit în Europa, iar puterea lui provine de la o configurație hibridă de 2,5L care produce 247 CP și 243 lb-ft de cuplu, cuplată la o transmisie automată cu variație continuă, permițând modelului cu tracțiune integrală să atingă 100 km/h în 8,7 secunde, scrie CNN.

Europa primește două versiuni Lexus LM, de patru sau de șapte locuri. Varianta cu patru locuri dispune de două scaune multifuncționale în spate și de o serie de caracteristici de înaltă tehnologie pentru a face fiecare călătorie extrem de confortabilă.

Prețul pentru Lexus începe de la 110.000 de dolari

Printre acestea se numără o partiție între cabina din față / spate care găzduiește un monitor HD widescreen de 48″, un panou din sticlă cu iluminare variabilă și un sistem audio Mark Levinson 3D Surround Sound cu 23 de difuzoare. Prețurile nu au fost încă anunțate pentru Europa, dar în Marea Britanie, prețurile încep de la aproximativ 110.000 de dolari.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE

„Am vrut să creez un spațiu în care oaspeții care sunt foarte ocupați sau care au un stil de viață activ să se poată întoarce la natura lor”, a declarat Takami Yokoo, inginer șef Lexus LM.

Citește și: