• ChatGPT a primit acces la întreaga bază de date a internetului.
  • Bot-ul va putea stoca date în timp real.
  • Anunțul a fost făcut marți, în cadrul conferinței dezvoltatorilor Microsoft Build 2023.

ChatGPT a obținut acces la datele de căutare de pe internet, în timp real. Acest lucru îi va permite programului A.I. să ofere răspunsuri bazate pe știri și subiecte de actualitate, scrie SkyNews.

Microsoft a anunțat că chatbotul OpenAI va fi integrat în motorul său de căutare Bing, și astfel îi va fi permis să parcurgă întregul internet, atunci când răspunde la întrebări. Până acum, ChatGPT a putut oferi răspunsuri doar pe baza datelor de instruire de până în 2021.

Chatbotul va oferi, de asemenea, citate atunci când utilizează datele de căutare Bing, făcând legătura cu sursele sale, ceea ce răspunde unei alte nevoi majore a utilizatorilor. Directorul executiv al Microsoft, Yusuf Mehdi, a declarat: „Nu este o problemă: ChatGPT va avea acum încorporat un motor de căutare de clasă mondială pentru a oferi răspunsuri mai prompte și mai actualizate, cu acces de pe web”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Anunțul a fost făcut marți, în cadrul conferinței dezvoltatorilor Microsoft Build 2023, venind în contextul în care gigantul tehnologic american continuă să își consolideze legăturile cu OpenAI. Firma producătoare de Windows și Office a făcut o investiție de mai multe miliarde de dolari în creatorul ChatGPT, după lansarea sa de mare succes la sfârșitul anului trecut, și a prezentat rapid un Bing cu un nou aspect, alimentat de AI-ul companiei.

Citește și: