• Apple Watch primește o actualizare de soft, și anume widget-uri noi și reproiectări de aplicații.
  • Versiunea nouă IOS 17 este disponibilă pe Iphone și WatchOS 10 beta pe Apple Watch.
  • WatchOS 10 schimbă centrul de control prin apăsarea butonului lateral.

Apple Watch a primit o actualizare software majoră, WatchOS 10, scrie The Verge. Aceasta aduce noi widget-uri, instrumente suplimentare pentru sportivi și este disponibilă pentru toate ceasurile Apple începând cu seria 4. Pentru a putea beneficia de toate caracteristicile noi, este nevoie doar de simpla instalare a versiunii publice iOS 17 pe iPhone și WatchOS 10 beta pe Apple Watch.

Apple a adus și widget-urile Smart Stacks de pe ecranul de pornire al iPhone-ului la Watch. Aproape toate aplicațiile au fost îmbunătățite.

Apple a adus stiva inteligentă de pe Iphone folosind widget-uri direct pe cadranul ceasului, astfel încât de pe orice față a ceasului puteți întoarce coroana digitală și puteți vedea o mulțime de widget-uri care apar în acest mod.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Aplicația Fitness Plus îți programează antrenamentele

Cele mai mari actualizări de fitness din acest an sunt pentru bicicliști. Aplicația Fitness Plus a primit câteva actualizări semnificative. Poți interacționa cu aplicația pentru a crea antrenamente de nucleu, pilates și yoga pentru următoarele patru săptămâni și poți specifica ce instructori prefer. De asemenea, poți crea liste de redare pentru cursuri de antrenament.

În ceea ce privește sănătatea, watchOS 10 introduce înregistrarea dispoziției. De asemenea, poți adăuga context suplimentar despre ceea ce te face să te simțiți într-un anumit fel și vei obține o contextualizare în aplicația Sănătate.

Citește și