• Primul Lamborghini 100% electric a fost „botezat” de două românce.
  • Andra Guțui și Marcela Sărmășan au botezat bolidul Lanzador și alte 3 modele de Lamborghini.
  • Lamborghini Lanzador se lansează pe piață în 2028 și costă 300.000 $.

După ce le-au botezat pe „Invencible” și „Revuelto”, româncele Andra Guțui și Marcela Sărmășan au dat și numele primului model de Lamborghini 100% electric, care va apărea pe piață în 2028.

Marcela Sărmășan spune că: „În 2019 am avut prima noastră lansare auto la Geneva Motor Show, iar acolo am avut oportunitatea să vedem și standul Lamborghini însă doar de la margine – nu ne-au lăsat să intrăm, pentru că nu eram pe lista de clienți VIP”.

„Ne-am ambiționat și am ajuns apoi să dăm 3 nume de mașini și două de culori pentru Lamborghini, toate gândite de noi”, a adăugat Marcela Sărmășan.

Recomandări

25 DE PERSOANE MOR ÎN URMA TAIFUNULUI GAEMI
BIDEN: MĂ RETRAG PENTRU DEMOCRAȚIE
NETANYAHU VREA O GAZA DEMILITARIZATĂ
KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ZBORURI OPRITE PE AEROPORTUL DIN FRANKFURT
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA

Lanzador este inspirat din tauri

„Lanzador” se cheamă bolidul „taurilor” de la Lamborghini, evaluat la 300.000 de dolari. Cu un design în stilul modelului Huracan Sterrato, „super-carul” Lanzador are două uși, 4 locuri și este un concept cu linii elegante care aduce un look futurist mașinilor de lux. Româncele noastre sunt mândre de colaborarea cu Lamborghini care a început acum doi ani și spun că „aceste 3 nume date de România unui brand internațional precum Lamborghini sunt dovada că poți face lucruri apreciate la nivel mondial indiferent de țara în care te-ai născut”.

Andra Guțui: „Lanzador înseamnă „lansator”, deci se potrivea mânușă cu modelul acesta, care este primul Laborghini full electric de pe piață. Numele pentru Lamborghini cer o rezonanță foarte puternică, care să emane agresivitate și sportivitate.”

„Lanzador este un nume inspirat din arhitectura Lamborghini, toate numele Lambo au în comun 3 elemente importante: sunt inspirate din lumea coridelor de taur, întotdeauna există o conexiune între numele taurului și poziționarea noului model pe piață și toate sunt nume care au origine spaniolă”, a adăugat Andra Guțui.

Pentru fiecare proiect, în funcție de complexitatea lui, durata medie este între o lună și 6 luni. Vorbim despre o durată mai scurtă dacă trebuie să dăm nume doar pentru un model, față de o durată mai lungă în cazul mai multor modele, culori, etc.

Citește și: