• Primul Lamborghini 100% electric a fost „botezat” de două românce.
  • Andra Guțui și Marcela Sărmășan au botezat bolidul Lanzador și alte 3 modele de Lamborghini.
  • Lamborghini Lanzador se lansează pe piață în 2028 și costă 300.000 $.

După ce le-au botezat pe „Invencible” și „Revuelto”, româncele Andra Guțui și Marcela Sărmășan au dat și numele primului model de Lamborghini 100% electric, care va apărea pe piață în 2028.

Marcela Sărmășan spune că: „În 2019 am avut prima noastră lansare auto la Geneva Motor Show, iar acolo am avut oportunitatea să vedem și standul Lamborghini însă doar de la margine – nu ne-au lăsat să intrăm, pentru că nu eram pe lista de clienți VIP”.

„Ne-am ambiționat și am ajuns apoi să dăm 3 nume de mașini și două de culori pentru Lamborghini, toate gândite de noi”, a adăugat Marcela Sărmășan.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Lanzador este inspirat din tauri

„Lanzador” se cheamă bolidul „taurilor” de la Lamborghini, evaluat la 300.000 de dolari. Cu un design în stilul modelului Huracan Sterrato, „super-carul” Lanzador are două uși, 4 locuri și este un concept cu linii elegante care aduce un look futurist mașinilor de lux. Româncele noastre sunt mândre de colaborarea cu Lamborghini care a început acum doi ani și spun că „aceste 3 nume date de România unui brand internațional precum Lamborghini sunt dovada că poți face lucruri apreciate la nivel mondial indiferent de țara în care te-ai născut”.

Andra Guțui: „Lanzador înseamnă „lansator”, deci se potrivea mânușă cu modelul acesta, care este primul Laborghini full electric de pe piață. Numele pentru Lamborghini cer o rezonanță foarte puternică, care să emane agresivitate și sportivitate.”

„Lanzador este un nume inspirat din arhitectura Lamborghini, toate numele Lambo au în comun 3 elemente importante: sunt inspirate din lumea coridelor de taur, întotdeauna există o conexiune între numele taurului și poziționarea noului model pe piață și toate sunt nume care au origine spaniolă”, a adăugat Andra Guțui.

Pentru fiecare proiect, în funcție de complexitatea lui, durata medie este între o lună și 6 luni. Vorbim despre o durată mai scurtă dacă trebuie să dăm nume doar pentru un model, față de o durată mai lungă în cazul mai multor modele, culori, etc.

Citește și: