• Echipa Supercar Blondie a testat noul model electric Lamborghini Lanzador.
  • Lamborghini Lanzador este un SUV EV cu douăa uși și care are peste 1.341 de CP.
  • Lamborghini Lanzador este cel mai puternic și cel mai rapid model din lume.

Lamborghini Lanzador este un SUV EV cu două uși cu peste 1.341 de cai putere, ceea ce îl face cel mai puternic Lamborghini din lume, iar spuma scaunelor conține fibre modelate cu ajutorul unei imprimante 3D, scrie

Lamborghini se mândrește cu o gamă renumită de supercaruri, inclusiv Huracán, Aventador, Urus și Sian. Lamborghini pășește acum într-o nouă eră, cea a modelelor electrice, odată cu anunțul Lamborghini Lanzador Concept. Lamborghini Lanzador va fi un coupe complet electric, cu un aer futurist.

Lanzador va costa aproximativ 350.000 de dolari

În comparație cu alte vehicule electrice poziționate similar, prețul estimat al Lanzador, de aproximativ 350.000 de dolari, și este conceput pentru cei care caută un amestec de performanță și stil caracteristic Lamborghini.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM

Lamborghini Lanzador se mândrește cu un sistem de propulsie electrică de ultimă generație, cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare axă, oferind o capacitate de tracțiune integrală care asigură performanțe excepționale. Deși cifrele specifice privind cuplul nu au fost dezvăluite, grupul motopropulsor al Lanzadorului are o putere uimitoare, producând peste un megawatt de putere maximă, echivalentul a 1.341 de cai putere.

Citește și: