• Pe lângă anunțul Vision Pro la WWDC 2023, Apple a prezentat o tastatură plutitoare pentru Vision Pro.
  • Cu toate acestea, într-o postare pe rețelele sociale, Gurman a descris această tastatură virtuală de pe Vision Pro ca o „eliminare completă” în visionOS 1.0.
  • Vision Pro este alimentat de un cip M2 asociat cu primul cip R1 de la Apple, care procesează toate camerele și intrările senzorilor în timp real.

Înainte de precomenzile Apple Vision Pro care vor începe în doar câteva zile, au apărut mai multe detalii despre ce să vă așteptați. Mark Gurman de la Bloomberg a împărtășit noi informații despre cipul M2 din Vision Pro, tastatura virtuală pentru visionOS și multe altele, scrie 9TO5MAC.

Tastatura virtuală visionOS

Pe lângă anunțul Vision Pro la WWDC 2023, Apple a prezentat o tastatură plutitoare pentru Vision Pro. Potrivit Apple, această tastatură include chiar și feedback prin efecte de sunet.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Cu toate acestea, într-o postare pe rețelele sociale, Gurman a descris această tastatură virtuală de pe Vision Pro ca o „eliminare completă” în visionOS 1.0.

     „Tastatura virtuală Vision Pro este o anulare completă cel puțin în 1.0. Trebuie să împingi fiecare tastă câte un deget, așa cum făceai înainte de a învăța să tastezi. Nu există tastare magică în aer. Puteți, de asemenea, să vă uitați la un personaj și să ciupiți. Veți dori o tastatură Bluetooth.”, scrie Gurman.

Cipul M2 de la Vision Pro

Vision Pro este alimentat de un cip M2 asociat cu primul cip R1 de la Apple, care procesează toate camerele și intrările senzorilor în timp real. Cu toate acestea, Apple însuși nu a împărtășit detalii suplimentare despre specificațiile acestor cipuri.

Modelul de bază M2 are 8 nuclee GPU și 8 nuclee CPU, dar Vision Pro se pare că va folosi o versiune superioară a cipului. Gurman spune că „cipul M2 din Vision Pro este varianta superioară cu 10 nuclee GPU și 8 nuclee CPU”.

Rate lunare Apple Card

Dacă cumperi Vision Pro, dar nu dorești să plătești 3.500 USD în avans, Gurman spune că ratele lunare ale Apple Card vor fi într-adevăr o opțiune.

„Ratele lunare Apple Card oferă utilizatorilor opțiunea de a împărți o achiziție în plăți lunare egale, fără dobândă. Nu există detalii despre cât va dura planul de plată pentru Vision Pro. În prezent, achizițiile iPhone pot fi împărțite în 24 de plăți lunare. Planurile de plată pentru Mac, iPad, Apple Watch și alte dispozitive sunt împărțite în 12 plăți lunare.”

Citește și