• Cea mai recentă aplicație apărută pe piață se numește Healthify.
  • Alte aplicații de top din 2023, conform Sports Illustrated, sunt Noom, Yazio și DoFasting.
  • Partea interesantă la aplicația Noom este că se bazează pe psihologie.

Există un număr nesfârșit de aplicații care pretind că ajută la pierderea în greutate, dar, mai nou, o aplicație poate să-ți spună exact câte calorii sunt în mâncare doar făcând o fotografie cu ceea ce ai pus în farfurie.

Cea mai recentă aplicație apărută pe piață se numește Healthify, o descarci gratuit, și folosește inteligența artificială pentru a identifica alimentele din farfuria ta. Nu trebuie decât să faci o poză. Ulterior, aplicația calculează conținutul de calorii, proteine, grăsimi, carbohidrați și fibre. Dezvoltatorii susțin că Healthify App recunoaște peste un milion de alimente și îl depășește ChatGPT în ceea ce privește identificarea produselor.

Aplicația vine cu alte funcții, inclusiv un antrenor de sănătate AI. Oferă utilizatorilor sfaturi alimentare și exerciții fizice în funcție de obiectivele lor, cum ar fi pierderea în greutate, reducerea stresului sau un somn mai bun. Partea proastă este că o găsești doar pe Google Play. Alte aplicații de top din 2023, conform Sports Illustrated, sunt Noom, Yazio și DoFasting. Partea interesantă la aplicația Noom este că se bazează pe psihologie.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Deci, pierzi în greutate în timp ce aplicația te ajută să îți schimbi comportamentul zilnic. Noom se mândrește cu o echipă de experți în sănătatea comportamentală care au cercetat oncologia, prevenirea și gestionarea diabetului, hipertensiunea arterială și multe altele.

Citește și