O echipă de tehnicieni a lucrat 70 de zile pentru un mecanism demn de Cartea Recordurilor
  • Rube Goldberg Machine este un termen specific pentru mecanismele care se declanșează în lanț sau ca un domino.
  • Echipele conduse de Ma Lihua au stabilit șase recorduri Guinness în ultimul deceniu.
  • Rube Goldberg Machine este domeniul în care recordurile se țin lanț.

De obicei recordurile îți dai seama destul de repede la ce se referă. Dar îți arăt câteva imagini și îți spun că este vorba despre un record. Poți să îți dai seama pentru ce?

S-ar putea să îți sune ciudat numele de Rube Goldberg Machine. Dar îți garantez că te-a fascinat de multe ori un mecanism de acest tip. Fie că l-ai văzut într-un reel pe rețele de socializare ori în vreo emisiune tv. Ei bine, în ceea ce privește acest tip de mecanism există recorduri. Pentru numărul de piese folosite care sunt mereu restabilite. De data aceasta performanța se referă la cel mai mare număr de piese dintr-un aparat de aer condiționat folosite într-un mecanism cu efect de domino.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Record în 70 de zile

Nu mai puțin de 68 de piese ale aparatului de aer condiționat sunt puse la treabă. Totul pentru a crea parcursul de domino. Echipa Domino World semnează această reușită. Ea este compusă din tehnicieni care au stabilit doar în ultimul deceniu nu mai puțin de șase alte recorduri omologate. Coordonatorul acestei echipe, Ma Lihua, arată că pentru cea mai recentă reușită a fost nevoie de 70 de zile de muncă exclusivă pentru proiect.

Citește și