• Compania susține că ChatGPT de astăzi va părea „rău” și de o slabă calitate, în comparație cu viitoarele versiuni ale chatbot-ului.
  • ChatGPT este considerat cel mai bun chatbot alimentat de A.I. în prezent, depășind chiar și Microsoft Copilot, deși ambele se bazează pe aceeași tehnologie.
  • OpenAI ar putea lansa un nou motor de căutare bazat pe ChatGPT pentru a concura cu Google și Microsoft Bing.

OpenAI anticipează o îmbunătățire semnificativă a performanței ChatGPT în următorul an, odată cu lansarea modelului GPT-5. Compania susține că ChatGPT de astăzi va părea „rău” și de o slabă calitate, în comparație cu viitoarele versiuni ale chatbot-ului.

Ce are în plus noul model GPT-5?

ChatGPT-ul din prezent va arăta amuzant de slab în comparație cu cel de peste un an, așa spune OpenAI. Compania anticipează că va avea o performanță și precizie semnificativ îmbunătățită, probabil datorită lansării modelului GPT-5. Sam Altman spune că ChatGPT va putea realiza sarcini mai complexe și va fi un „mare coechipier” pentru utilizatori. Modelul urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an. ChatGPT este considerat cel mai bun chatbot alimentat de A.I. în prezent, depășind chiar și Microsoft Copilot, deși ambele se bazează pe aceeași tehnologie. ChatGPT a obținut rezultate impresionante în diverse domenii, de la dezvoltarea de software la rezolvarea ecuațiilor matematice. Totuși are și provocări, cum ar fi costurile ridicate de operare de 700.000 USD pe zi. OpenAI ar putea lansa un nou motor de căutare bazat pe ChatGPT pentru a concura cu Google și Microsoft Bing.

Compania a înregistrat deja domeniul search.chatgpt.com, sugerând planuri în această direcție. Dar, există și probleme legate de încălcarea drepturilor de autor care trebuie rezolvate înainte ca un astfel de motor de căutare să poată fi lansat. Microsoft a încetinit integrarea noilor experiențe Copilot în Windows 11, pentru a le rafina pe baza feedback-ului utilizatorilor. Compania a recunoscut că utilizatorii nu folosesc Copilot așa cum era intenționat, în ciuda eforturilor de a-l integra în Windows și alte produse.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Citește și