• OpenAI și Axel Springer au un acord, ce permite ChatGPT să sintetizeze știri de la surse media.
  • ChatGPT va oferi rezumate ale articolelor de știri de la Politico, Business Insider și Bild.
  • OpenAI și Axel Springer colaborează pentru a îmbunătăți modelele de limbaj, inclusiv GPT-4.

OpenAI și Axel Springer au semnat un acord ce permite ChatGPT să sintetizeze știri de la surse precum Politico și Business Insider. Un parteneriat ce deschide calea către răspunsuri bazate pe informații actualizate de la surse de încredere.

ChatGPT va putea acum să sintetizeze știri de la instituții media de prestigiu. În contextul în care editorii, artiștii și scriitorii explorează acțiuni legale împotriva companiilor care utilizează inteligența artificială generativă, inclusiv OpenAI, pentru instruirea modelelor cu conținut creativ, se observă o opoziție crescută în industrie.

Odată ce acordul intră în vigoare, ChatGPT va putea furniza răspunsuri care includ rezumate ale articolelor de știri de la instituții media precum Politico, Business Insider, Bild și Welt, ca să-ți ofere acces la informații de la surse de încredere. Prin parteneriat, ChatGPT va include și articole care, în mod normal, ar fi rezervate abonaților, aducând un nivel suplimentar de accesibilitate și transparență, prin includerea atribuirilor și link-urilor către articolele complete.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

După un acord anterior cu Associated Press, acest parteneriat cu Axel Springer subliniază angajamentul OpenAI de a colabora cu editorii de știri pentru a îmbunătăți modelele lor de limbaj, precum GPT-4, folosind conținut divers și autentic. Mențiunea către cercetarea lansată de News Media Alliance evidențiază preocupările legate de seturile de date utilizate pentru antrenarea modelelor AI, subliniind dependența semnificativă de conținutul editorilor în detrimentul conținutului web generic

Citește și