• OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu.
  • OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.
  • Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare.

OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu, potrivit unui anunţ al startupului care este susţinut de Microsoft.

ChatGPT, care a declanşat boom-ul GenAI la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană şi poate îndeplini sarcini precum crearea de rezumate de texte lungi, scrierea de poezii şi chiar generarea de idei pentru o petrecere tematică.

OpenAI a declarat că a introdus măsuri de siguranţă suplimentare pentru conţinut, pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generărilor într-o gamă mai largă de categorii. Nu a precizat aceste categorii.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
ION CRISTOIU, DESPRE CÎRSTOIU

Pe lângă versiunea gratuită a ChatGPT, care nu are acces direct la internet, OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.

Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare, dar a spus că utilizatorii pot dezactiva funcţia.

Citește și