• OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu.
  • OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.
  • Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare.

OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu, potrivit unui anunţ al startupului care este susţinut de Microsoft.

ChatGPT, care a declanşat boom-ul GenAI la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană şi poate îndeplini sarcini precum crearea de rezumate de texte lungi, scrierea de poezii şi chiar generarea de idei pentru o petrecere tematică.

OpenAI a declarat că a introdus măsuri de siguranţă suplimentare pentru conţinut, pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generărilor într-o gamă mai largă de categorii. Nu a precizat aceste categorii.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Pe lângă versiunea gratuită a ChatGPT, care nu are acces direct la internet, OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.

Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare, dar a spus că utilizatorii pot dezactiva funcţia.

Citește și