• Timp de șase luni, aceștia sunt invitați să studieze AI-ul, iar compania oferă beneficii studenților.
  • Altman: Apreciem oamenii talentați din orice domeniu: educație, sănătate, economic, orice.
  • OpenAI oferă asistență pentru imigrație și medicală celor ce vin din afara continentului.

OpenAI oferă un curs pentru ingineri și cercetători în diferite domenii, pentru tranziția mai ușoară către inteligența artificială. Timp de șase luni, aceștia sunt invitați să studieze AI-ul, iar compania oferă beneficii studenților.

Acest programul este creat pentru cercetătorii specializați în domenii precum matematica, fizica sau neuroștiința. Poate fi și pentru inginerii software care încearcă să treacă în poziții bazate pe cercetare cu normă întreagă în domeniul AI. Sam Altman spune că acest program este o modalitate excelentă pentru persoanele curioase, pasionate și pricepute de a-și accentua atenția asupra AI.

Compania mai susține că apreciază oamenii talentați și scopul este să-i formeze și mai mult. Nu contează domeniul. Educație, sănătate, economic, orice. Pentru că AI este un instrument puternic și are un potențial mare de a ajuta societatea să rezolve în viitor probleme globale.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Ce beneficii oferă OpenAI studenților?

Acest program durează 6 luni. Este o normă întreagă și trebuie să fii doar acolo. Nu poți face o facultate sau un job la distanță și în același timp și acest curs. Te poți înscrie oricând, pentru că cei care au creat OpenAI sunt flexibili și pot începe mai multe serii în timpul anului. Programul se face în San Francisco și oferă un program flexibil, veți intra în birourile lor cel puțin de 3 ori pe săptămână.

OpenAI sponsorizează și îi ajută cu orice pe cei care vin din afara SUA. Oferă asistență medicală, asistență pentru imigrație și sponsorizare pe baza circumstanțelor unice ale unei persoane. Nu oferă cazare. În schimb, OpenAI spune că va oferi unui rezident un bonus pe cinste în timpul programului. La finalul acestui curs, îți poate oferi și un job, dar depinde cum ești tu în timpul cursului.

Citește și: