• O cameră zburătoare este cea mai recentă lansare a companiei Snap, cunoscută pentru partajarea conținutului media Snapchat.
  • Pixy funcţionează pe cont propriu, realizând înregistrări video în timp ce zboară.
  • La finalul zborului, drona selfie aterizează în palmă.

O cameră zburătoare este cea mai recentă lansare a companiei Snap, cunoscută pentru partajarea conținutului media Snapchat. Micuţa dronă galbenă, numită Pixy, este descrisă de companie ca fiind un ,,însoţitor care zboară liber” şi care îi poate ajuta pe oameni să facă selfie-uri fără un selfie stick.

Snap a lansat drona pentru selfie-uri. La finalul zborului, Pixy aterizează în palmă. Gadgetul este disponibil în Franţa şi în SUA.

Pixy funcţionează pe cont propriu, realizând înregistrări video în timp ce zboară, care sunt apoi transferate şi salvate în mod wireless în aplicaţie.

Recomandări

ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT
UNDE TE DISTREZI ÎN PARIS
SUSPECTUL E ARESTAT
TRUMP AMENINȚĂ PANAMA
FRANȚA ȚINE DOLIU

La finalul zborului, drona selfie aterizează în palmă. Gadgetul este disponibil în Franţa şi în SUA.

Viitorul aparține dronelor, imaginează-ți cum arăta un cer împânzit de drone

Dacă ai folosit o dronă, sigur știi cât zgomot face. Însă un start-up american vine cu o propunere foarte silențioasă, drona cu propulsie ionică. Seamănă cu un palet zburător și nu are piese în mișcare.

„Dacă analizezi harta Statelor Unite, vei găsi mii de reglementări care cer ca nivelul de zgomot să nu depășească 70 de decibeli pe timpul zilei și 50 de decibeli pe timpul nopții. O dronă comercială generează un zgomot de 96 de decibeli”, a spus Tomas Pribanic, CEO Undefined Technologies.

Ideea nu este nouă, NASA a testat-o în spațiu în anii ‘60, iar în 2003, șoricelul Orville a devenit primul electronaut care a zburat cu o drona cu propulsie ionică în Franța.