• Planurile eSIM de călătorie în Marea Britanie oferă utilizatorilor acces la date din străinătate fără a suferi taxe de roaming.
  • Lansarea produsului este un pas rar pentru o companie de servicii financiare și face parte din planul Revolut de a deveni o „super-aplicație” cu mai multe servicii care acoperă finanțe și călătorii.
  • Cei cu abonament Ultra vor avea acces la 3 GB de date pentru utilizare în diferite țări, care se resetează în fiecare lună.

Compania britanică de tehnologie financiară Revolut lansează planuri de telefonie în Marea Britanie, devenind prima firmă de servicii financiare din țară care oferă planuri de telecomunicații și printre primele la nivel global, conform CNBC.

Revolut a spus că va începe să ofere eSIM-uri, adică carduri SIM care pot fi stocate virtual, în această săptămână. Planurile vor începe să fie lansate pentru utilizatori în zilele următoare.

Clienții care beneficiază de experiența de bază a aplicației Revolut fără niciun abonament pot obține un plan eSIM standard care le permite să acceseze aplicația lor Revolut, astfel încât să își poată încărca telefonul atunci când este necesar. De exemplu, dacă un utilizator Revolut sosește la un aeroport și rămâne fără date de la furnizorul său actual de SIM, poate accesa în continuare funcțiile din aplicația Revolut gratuit și își poate reîncărca datele ca de obicei.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Clienții Revolut care au pachetul premium Ultra de 55 de lire pe lună vor primi 3 GB de date pentru a fi utilizate la nivel global. Aceasta înseamnă că nu vor trebui să-și facă griji cu privire la taxele de roaming neașteptate atunci când intră în altă țară.

Costul utilizării datelor mobile în străinătate a crescut pentru britanici în ultimii ani. Mai mulți operatori de telefonie mobilă, inclusiv BT, Vodafone și Three, au reintrodus tarifele de roaming de când Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană. Britanicii puteau să călătorească anterior în UE fără a suporta taxe de roaming. Între timp, majoritatea operatorilor de telefonie mobilă nu includ date gratuite în țările din afara UE ca parte a planurilor lor standard.

Utilizatorii Revolut fără abonament Ultra pot primi o ofertă introductivă de 100 MB de date gratuite dacă aplică înainte de 1 mai. Oferta este valabilă șapte zile.

Revolut a încheiat un parteneriat cu operatorul de rețea mobilă din Regatul Unit 1Global, cunoscut anterior ca Truphone, pentru a-și lansa eSIM.

Revolut, o „super-aplicație”

Tara Massoudi, director general al produselor premium la Revolut, a declarat că decizia Revolut de a lansa eSIM-uri a fost aceea de a transforma compania într-o „super-aplicație”, cu servicii care acoperă conturi bancare, schimb valutar, asigurări, rezervări de călătorie și aeroport. permise de lounge.

„Ambiția noastră este să fim super-aplicația financiară”, a spus Massoudi. „Călătoriile sunt o recuzită cu valoare uriașă pe care am avut-o întotdeauna și a rămas în continuare foarte importantă pentru utilizatorii noștri”, a adăugat Massoudi. „Deci este important să continuăm să inovăm în acel spațiu.”

Revolut nu este prima companie fintech care a lansat vreodată o ofertă eSIM. Startup-ul indian de carduri de credit Zolve, care îi ajută pe imigranți să înființeze servicii bancare înainte de a ajunge în SUA, a început să ofere planuri telefonice atașate la SIM-uri fizice și eSIM-uri în august.

Citește și: