• Rezvani Vegance este noul SUV ce prezintă un interior de Cadillac Escalade.
  • Mașina oferă opțiunea de blindaj și un set complet de echipamente specifice.
  • Rezvani Vegance are 7 locuri și valorează 700.000 de dolari.

Echipa de la Supercar Blondie nu a rezistat tentației și a testat Rezvani Vengance, un SUV cu 7 locuri. Este simplu să ne imaginăm că mașina este creată pentru un joc video datorită aspectului său exterior. Ideea pentru realizarea sa a fost a lui Ferris, fondatorul și proprietarul companiei Rezvani Motors din California.

Sursă: Motor1

Primul lucru de care trebuie să țineți cont este că acest vehicul în stil Resident Evil costă mai mult decât majoritatea supermașinilor. În față, aveți patru seturi separate de lumini LED, lumini stroboscopice pe grilă și o bară de protecție din față ranforsată cu oțel.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Sursă: Supercarblondie

Interiorul este bazat pe Cadillac Escalade. Ai scaune Escalade și un sistem de infotainment Escalade. Desigur, vine însoțită de ferestre antiglonț și un parbriz antiglonț. În interior, printre altele, ai și un seif ascuns în consola centrală.

Sursă: Supercarblondie

În spate, aveți o poartă masivă cu o lumină LED orizontală și există un dispozitiv cu ecran de fum. De asemenea, beneficiați de o navigație prin satelit cu imagini termice, realitate augmentată și viziune pe timp de noapte și camere de 360 de grade pentru a acoperi fiecare unghi din jurul mașinii.

Sursă: Supercarblondie

Pe lângă versiunea de bază, Vengeance poate fi blindat şi oferă un întreg set de echipamente
specifice, care l-ar putea face invidios şi pe James Bond.

Citește și