• România vrea propriul Chatbot care să fie creat de echipa care a gândit robotul Ion.
  • Bogdan Ion: „Aștept din partea echipei care l-a creat pe Ion modul în care poate să funcționeze acest model de Chatbot din partea statului român”.
  • Inteligența artificială este din ce în ce mai prezentă în fiecare țară de pe glob.

Statul român vrea să aibă propriul Chatbot, realizat de echipa care a creat robotul Ion, a anunțat miercuri ministrul Digitalizării, Bogdan Ion.

„Am avut o discuție cu echipa care a creat acel robot Ion, sunt niște oameni remarcabili, vizionari. În momentul de față, ceea ce le-am solicitat ca și proiect foarte clar e cel în care putem să folosim parte din tehnologia care l-a creat pe Ion pentru oferirea unor date foarte clare pe model Chatbot referitor la informațiile pe care le poate oferi statul”, a declarat ministrul.

Acesta a dat și un exemplu: „Până când vom implementa sistemele noastre, dacă cineva vrea să vadă care sunt pașii pentru a-și înnoi documentele de identitate să poate să scrie pe modelul ChatGPT și atunci să primească pașii foarte clari”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Aștept din partea echipei care l-a creat pe Ion modul în care poate să funcționeze acest model de Chatbot din partea statului român”, a mai spus Bogdan Ivan.

Citește și: