• Sarah de Lagarde și-a pierdut brațul în urma unui accident la metrou acum un an.
  • Sarah a acceptat să participe la un test clinic în care a primit un braț bionic.
  • Brațul bionic conține electrozi care înregistrează șabloanele mișcării brațului.

O femeie din Marea Britanie are o nouă șansă la o viață normală grație tehnologiei. Sarah de Lagarde și-a pierdut brațul într-un accident la metrou în urmă cu un an. Acum, ea poate să se simtă din nou întreagă grație unui braț bionic asistat de A.I. care o ajută să facă lucrurile care pentru orice alt om sunt atât de firești.

În septembrie 2022, Sarah mergea cu metroul spre casă după o zi lungă de muncă. Din neatenție sau oboseală a greșit stația la care trebuia să coboare și apoi a căzut în spațiul dintre tren și peron. Brațul drept, de la cot în sus, a fost strivit, la fel ca și piciorul de la genunchi în jos și a fost necesară amputarea. Acum, Sarah este una dintre persoanele care se bucură de evoluția tehnologiei după ce a primit un braț bionic pe măsura ei care îi permite să facă lucruri pe care nu își imagina că le va mai putea face.

Brațul conține niște electrozi care înregistrează anumite șabloane și cu ajutorul inteligenței artificiale se interpretează răspunsul corect pentru mișcarea pe care și-o dorește să facă. Astfel poate să își miște degetele, să țină un pahar și alte lucruri care par atât de simple. Este încă un caz după cel de ieri cu cip-ul care l-a ajutat pe Keith să-și miște

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Citește și: